facebook
CZ
                           
CZ
Menu
O nás
Členství
Jak se připojit


27.8.2024 17:31 - Matonka

Jak to bude o víkendu probíhat?

Rodinný víkend je věnovaný hlavně dětem, proto máme pro děti připraven skákací hrad, malování na obličej, slackline, výtvarné dílny, minidiskotéka, maxibubliny. Program bude probíhat od 15 do 19 hod.
Pro dospělé bude fotobudka, kde se můžete vyfotit s různými rekvizitami, škola sváření optických vláken a nacvaknutí koncovky na síťový kabel UTP (koncovka RJ45), reprodukovaná hudba, opékání špekáčků (k zakoupení na místě).
Další jídlo a pití bude možné zakoupit na místě (párek v rohlíku, klobása, grilovaný hermelín, hranolky).

  • Podmínky vstupu

  • Přihlášený člen JM-Net, který má uhrazen členský příspěvek na aktuální období si mohl zarezervovat maximálně 5 vstupenek = pro 2 dospělé osoby a 3 děti (pouze jeden QR kód pro všechny). QR kód slouží pro vstup do areálu.
    Vstupenku je nutné si vytisknout / vyfotit do mobilu a při vstupu u registrace předložit.
    Tato spolková akce je určená výhradně pro členy spolku JM-Net.
    Akce se koná za každého počasí.
    Parkování je možné v přilehlém sídlišti.

    Od 14 hod. můžete přicházet do zadní části areálu Hotelu Globus na Roztylech. Bude na vás čekat registrační místo, kde předložíte vstupenku (QR kód), kterou jste dostali po přihlášení na tuto akci.
    Obdržíte hrací kartu a můžete přejít ke stanovištím, kde splníte 3 jednoduché úkoly. S vyplněnou kartou půjdete zpět k registračnímu místu, kde vám naši dobrovolníci za ní dají poukaz na porci prasátka či vepř. steaku a poukazy na pivo (Staropramen 10°), nealko točený Birell Pomelo Grep nebo Malinovku/Kofolu.
    Děti namísto toho obdrží pěkné odměny.